Βραβεία Tell Your Story 2020

0
Συμμετοχές
0
Κατηγορίες
0
Ο Ωραίος Αριθμός μου

Tα βραβεία Tell Your Story 2020 έφτασαν στο τέλος τους. Ανάμεσα σε 116 συμμετοχές, 11 κατηγορίες και 5 κριτές που συμμετείχαν σε αυτόν τον διαγωνισμό καταλήξαμε να επιλέξουμε τις αγαπημένες μας ιστορίες του Wattpad για το έτος 2020.

Πώς επιλέξαμε τους νικητές :

Όπως και πέρυσι, κοιτάξαμε αν η ιστορία είναι ολοκληρωμένη αφού ζητήσαμε να συμμετέχουν κυρίως ολοκληρωμένες ιστορίες ώστε να έχουμε μία πιο πλήρη άποψη.
Έπειτα ορθογραφικά, συντακτικά, δομικά λάθη έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην βαθμολογία και τέλος οι πρωτότυπες ιδέες, το συναίσθημα, η εμβάθυνση και εξέλιξη των χαρακτήρων αλλά και ολόκληρης της ιστορίας ήταν τα στοιχεία που τελικά έκαναν κάποιες ιστορίες να ξεχωρίσουν από κάποιες άλλες.
Είχαμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε νέα ταλέντα και να επιβεβαιώσουμε κάποια παλιά. Η κάθε μία από τις ιστορίες που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό μας και διαβάσαμε άφησε το δικό της λιθαράκι σε αυτή την εφαρμογή και φυσικά στον διαγωνισμό μας. Οι ιστορίες που δεν βρίσκονται μέσα στην παρακάτω λίστα δεν σημαίνει ότι δεν ήταν καλές ή ότι δεν μας άρεσαν. Σημαίνει απλά είτε ότι η κατηγορία στην οποία συμμετείχατε δεν είχε άλλες συμμετοχές οπότε δεν μπορούσε να γίνει σύγκριση για να βγει νικητής, είτε ότι κάτι άλλο μας τράβηξε σε αυτές που τελικά επιλέξαμε!
Στις κατηγορίες Ρομαντικό, Μεταφυσικό, Διήγημα και Άλλο θα υπάρξει βάθρο νικητών. Στις υπόλοιπες κατηγορίες θα σημειώσουμε για εσάς κάποιες ιστορίες που ξεχωρίσαμε αλλά είτε λόγω έλλειψης συμμετοχών είτε για κάποιον από τους παραπάνω λόγους που αναφέραμε σχετικά με την επιλογή των νικητών δεν θα υπάρξει βάθρο.
Χωρίς άλλες πολυλογίες ας περάσουμε στα αποτελέσματα…

ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ TYS 2020

*πατώντας πάνω σε κάθε τίτλο μεταφέρεστε στην ιστορία...

TYS King 2020

TYS Princess 2020

TYS Dutchess 2020

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ