Βραβεία Tell Your Story 2019

Tα βραβεία Tell Your Story 2019 έφτασαν στο τέλος τους. Ανάμεσα σε 138 συμμετοχές, 7 κατηγορίες και 5 κριτές που συμμετείχαν σε αυτόν τον διαγωνισμό καταλήξαμε να επιλέξουμε τις αγαπημένες μας ιστορίες του Wattpad για το έτος 2019.

Πώς επιλέξαμε τους νικητές :

Αρχικά κοιτάξαμε αν η ιστορία είναι ολοκληρωμένη αφού φέτος –για πρώτη φορά- ζητήσαμε να συμμετέχουν κυρίως ολοκληρωμένες ιστορίες ώστε να έχουμε μία πιο πλήρη άποψη.
Έπειτα ορθογραφικά, συντακτικά, δομικά λάθη έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην βαθμολογία και τέλος οι πρωτότυπες ιδέες, το συναίσθημα, η εμβάθυνση και εξέλιξη των χαρακτήρων αλλά και ολόκληρης της ιστορίας ήταν τα στοιχεία που τελικά έκαναν κάποιες ιστορίες να ξεχωρίσουν από κάποιες άλλες.
Είχαμε την ευκαιρία να διαβάσουμε πολλά καινούργια πράγματα και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για αυτό! Οι ιστορίες που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό μας αλλά δεν βρίσκονται μέσα στην παρακάτω λίστα δεν σημαίνει ότι δεν ήταν καλές ή ότι δεν μας άρεσαν. Η φετινή επιλογή ήταν αρκετά δύσκολη και μακάρι να μπορούσαμε να σας ανακηρύξουμε νικητές όλους!
Στις κατηγορίες Ρομαντικά, Μεταφυσικά, Φαντασία, Διήγημα και Άλλο θα υπάρξει βάθρο νικητών. Στις υπόλοιπες κατηγορίες θα σημειώσουμε για εσάς κάποιες ιστορίες που ξεχωρίσαμε αλλά είτε λόγω έλλειψης συμμετοχών είτε για κάποιον από τους παραπάνω λόγους που αναφέραμε σχετικά με την επιλογή των νικητών δεν θα υπάρξει βάθρο.
Χωρίς άλλες πολυλογίες ας περάσουμε στα αποτελέσματα….

ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ TYS 2019

*πατώντας πάνω σε κάθε τίτλο μεταφέρεστε στην ιστορία...

ΤΥS King 2019

Ο τρόπος γραφής του, τα ανύπαρκτα λάθη στα κείμενα του, τα δύσκολα θέματα με τα οποία καταπιάνεται αλλά και το περιεχόμενο των ιστοριών :
«Μια σωστή κουκλίτσα», «Ένοχο μυστικό», «Άπολλις: Για μια χαμένη ψυχή», «Δεμένη» και «Εγώ πότε θα γίνω νύφη;»
Μαζί με τον ένθερμο και υποστηρικτικό χαρακτήρα του δεν θα μπορούσαν παρά να του χαρίσουν δικαιωματικά την πρώτη θέση στα βραβεία TYS 2019. 

 Για την συνολική προσφορά του στην Ελληνική κοινότητα ο Βασιλιάς του Wattpad για το 2019, Quicklines.

TYS Princess 2019

Με 21 διαφορετικές  ιστορίες στο προφίλ της, δύο από αυτές στις πρώτες θέσεις του διαγωνισμού μας και συνεχή παρουσία και ενθάρρυνση νέων συγγραφέων μέσα στους κόλπους του Wattpad, το κορίτσι με την αστείρευτη φαντασία και τις πολυσέλιδες σειρές βιβλίων. 

Στην θέση της “Πριγκίπισσας” του Wattpad  για το 2019 Baifi88.

TYS Duchess 2019

Οι ιστορίες της χαρακτηρίζονται από την αμεσότητα και την ευγένεια που διακρίνει κι εκείνη σαν άτομο. Εισάγει γρήγορα τους αναγνώστες  στην ψυχοσύνθεση των ηρώων των πολυάριθμων περιπετειών που τους αναγκάζει σχεδόν πάντα με χιούμορ να περνούν. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δημιουργός του forum “Here, meet the Greeks“.

Στην θέση της “Δούκισσας” του Wattpad για το 2019 η VoulaGkemisi

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Νικητές στείλτε μας mail (tellurstorygr@gmail.com) για την παραλαβή των δώρων σας.

Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας!!!