Our Story

0
Βραβεία TYS
0
Διαγωνισμοί Διηγημάτων
0
Συμμετοχές

Η ομάδα μας δημιουργήθηκε το 2015,

λόγω έλλειψης κάποιου σοβαρού διαγωνισμού για Ελληνικές ιστορίες μέσα στην εφαρμογή συγγραφής Wattpad.

Ο διαγωνισμός μας ονομαζόταν “Greek Wattys” και πλέον μπορείτε να βρείτε αρκετούς από τους νικητές μας εκείνης της χρονιάς στα ράφια των βιβλιοπωλείων.

To 2016, λόγω των δικών μας προσπαθειών, η Ελληνική γλώσσα έγινε δεκτή στον παγκόσμιο διαγωνισμό Wattys 2016.

Από τότε, μέσα από ποικίλους διαγωνισμούς διηγημάτων προωθούμε την συγγραφή, και προσφέρουμε αναγνώριση και προώθηση σε ιστορίες που είναι γραμμένες στην Ελληνική γλώσσα εντός και εκτός της διαδικτυακής πλατφόρμας συγγραφής, Wattpad.

Έχουμε διοργανώσει 22 διαγωνισμούς διηγημάτων και κάθε χρόνο οι νικητές των βραβείων Tell Your Story Greece (TYS), επιλέγονται από εκδοτικούς οίκους προς έκδοση .

Τα πρώτα βραβεία Greek Wattys στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία και πολλές από τις ιστορίες που αναδείξαμε ως καλύτερες στην κατηγορία τους κοσμούν αυτή την στιγμή τα ράφια των βιβλιοπωλείων! 

Το 2016 δεν δημιουργήσαμε διαγωνισμό διότι καταφέραμε να συμμετέχει και η Ελληνική γλώσσα στα επίσημα βραβεία Wattys που διεξάγονται από το Wattpad.  Δυστυχώς, αυτό συνέβη μόνο εκείνη την χρονιά.

Το 2017 αλλάζοντας το όνομα της ομάδας σε Tell Your Story Greece, δημιουργήσαμε τα βραβεία TYS. Τα βραβεία είναι πλέον ένας ετήσιος θεσμός εντός της πλατφόρμας και κάθε χρόνο προσπαθούμε να αναδεικνύουμε τις καλύτερες ιστορίες του Ελληνικού Wattpad.

Από το 2016, διεξάγουμε επίσης διαγωνισμούς διηγημάτων με ποικίλα επίκαιρα θέματα.

 

 

Our Current team

babyelf

Αμαρυλλίς

MaryLouSoyer

Ανήσυχο πνεύμα που καταπιάνεται συνεχώς με νέα project. Η δίψα της για μάθηση και η αστείρευτη περιέργεια για οτιδήποτε εξάπτει την φαντασία της, την οδήγησε στην δημιουργία αυτής της ομάδας και του παρόντος Website.  Ασχολείται με ανάγνωση και συγγραφή εντός και εκτός Wattpad εδώ και τουλάχιστον 10 έτη. Από το 2015, περνά το μεγαλύτερο μέρος του ελεύθερου χρόνου της για να αναπτύξει ιδέες και μέσα που θα έχουν σκοπό την ανάδειξη και προώθηση νέων συγγραφέων και των ιστοριών τους. Θα την βρείτε στο Wattpad με το όνομα MaryLouSoyer ως βασικό προφίλ και paradiselostgr ως δευτερεύον.

babyelf

Βασιλική

WonderWomanForEver

Η μικρότερη της παρέας με τεράστια αγάπη στην Ελληνική ιστορία και στους ήρωες της Marvel…θα την βρείτε στο Wattpad με το όνομα WonderWomanForEver

babyelf

Δέσποινα

DespoinaZ

Η μανούλα της παρέας, μας μαλώνει όποτε χρειάζεται και επισημαίνει τις δίκαιες τακτικές τις οποίες πολύ πιστά ακολουθούμε. Διαπρέπει κι εκείνη στην ρομαντική λογοτεχνία .Θα την βρείτε στο Wattpad με το όνομα DespoinaZ.

babyelf

Έλλη

ElliPam91

Η ήρεμη δύναμη της ομάδας, με μεγάλη αγάπη στη συγγραφή και στην ανάγνωση ιστοριών. Ανακάλυψε το wattpad κι έγινε μέλος του το 2019. Λίγους μήνες μετά, συμμετείχε ως κριτής σε διαγωνισμούς διηγημάτων αρχικά και στη συνέχεια στα βραβεία TYS 2020. Ειδικεύεται στη ρομαντική λογοτεχνία, ωστόσο τον τελευταίο καιρό έχει επεκταθεί και σε άλλα είδη, όπως Φαντασία, Επιστημονική Φαντασία και Δράμα.

Θα τη βρείτε στο Wattpad με το όνομα ElliPam91.

babyelf

Χάρης

Quicklines

Απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής, με έμφυτη κλήση στην συγγραφή. Έχει πειραματιστεί συγγραφικά σε όλα τα είδη μυθιστοριογραφίας, όμως η αδυναμία του θα είναι πάντα το κοινωνικό. Η μοναδική σκιαγράφηση υπαρκτών και ανύπαρκτων ιδιαίτερων χαρακτήρων και καταστάσεων του έδωσε τον τίτλο “Βασιλιάς του Wattpad” για τα βραβεία TYS 2019. Στα οποία συμμετείχε για πρώτη φορά και ως κριτής. Από τότε, αποτελεί βασικό μέλος της ομάδας, όπου όταν δεν δημιουργεί websites και μαγικούς κόσμους βοηθά στις αποφάσεις της ομάδας και βαθμολογεί ασταμάτητα ιστορίες. Θα τον βρείτε στο Wattpad με το όνομα Quicklines .

A tribute to our Founders

Αμαρυλλίς

MaryLouSoyer

Αριάδνη

darkside_cookies

Ειρήνη

IreneKoroni

Ελίνα

ElinaDemerouka

Ρένια

GeekGurl

They said it

Ξεκινήσατε από απλούς διαγωνισμούς διηγήματος και καταλήξατε να φέρετε τα Wattys στην Ελλάδα! Απίθανη δουλειά! Δεν θα μπορούσαμε να σας είμαστε περισσότερο ευγνώμονες για την υποστήριξη 🖤
Είστε μαγικοί! Καλό μήνα!❤❤❤
Πολλά συγχαρητήρια και μπράβο σας για την οργάνωση τού διαγωνισμού TYS και για τους σκοπούς σας, οι νικητές το άξιζαν όσο τίποτε!!
ItsBella
-ItsBella
Wattpad writer