Τι είναι το Wattpad

Διαβάζετε; Μήπως τα ράφια σας ξεχειλίζουν από βιβλία και δεν έχετε πια άλλο χώρο για καινούργια; Μήπως το κεφάλι σας ξεχειλίζει από ιστορίες και παράξενους νέους κόσμους;
Γράφετε αλλά φοβάστε να δείξετε τα κείμενα σας στους γύρω σας;
Πώς θα σας φαινόταν αν υπήρχε λύση για όλα αυτά τα προβλήματα;

Μία λύση που μπορείτε να έχετε μαζί σας ανά πάσα στιγμή;
Αν βρίσκετε αυτή την ιδέα ελκυστική τότε πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίσετε το Wattpad!

Παρόλο που όλοι εμείς οι βιβλιοφάγοι γνωρίζουμε φυσικά ότι οι σελίδες ενός βιβλίου, το άρωμα του όταν το ανοίγουμε πρώτη φορά, η υφή και το βάρος του στα χέρια μας είναι αξίες που θα μείνουν για πάντα αναντικατάστατες, δεν μπορούμε πια να αρνηθούμε ότι η νέα εποχή ανάγνωσης έχει ήδη έρθει!
Η αυξημένη χρήση των social media σε όλα τα τάμπλετ, τους υπολογιστές και τα κινητά έφερε μαζί της και πολλά νέα προγράμματα και εφαρμογές για τους λάτρεις της ανάγνωσης.Ένα από αυτά είναι και η εφαρμογή για την οποία θα μιλήσουμε σήμερα…


Η ψηφιακή πλατφόρμα Wattpad δημιουργήθηκε και χρησιμοποιήθηκε πρώτη φορά το 2006, από τους Allen Lau και Ivan Yuen.  Αυτή η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους χρήστες με σύνδεση στο διαδίκτυο να διαβάζουν βιβλία από όποια ηλεκτρονική συσκευή θέλουν άμεσα γρήγορα και δωρεάν!
Η τεράστια διαφορά της από τα άλλα προγράμματα είναι ότι συγγραφέας μπορεί να είναι ο καθένας! Φτιάχνοντας απλά ένα λογαριασμό, ακόμη και με ψεύτικο όνομα, μπορεί κάποιος να δημοσιεύσει μία ή πολλές δικές του ιστορίες. Και το καλύτερο;
Μπορεί να διαβάζει, να γράφει, να επικοινωνεί και να λαμβάνει σχόλια από άλλους συγγραφείς ή αναγνώστες για το έργο του χωρίς να γνωρίζει κανείς ποιος ακριβώς είναι! Μία κοινωνική πλατφόρμα που ενώνει ανθρώπους από όλο τον κόσμο μέσα από τις λέξεις, με εκατομμύρια ιστορίες και χιλιάδες αναγνώστες η πλατφόρμα Wattpad είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανάγνωσης.
Σε  ενημερώνει όταν κάποιο άτομο ή ιστορία που ακολουθείς ανεβάζει καινούργιο κεφάλαιο, σε ενημερώνει όταν κάποιος ψηφίζει ή σχολιάζει την δική σου ιστορία  και αν έχεις όρεξη για συζήτηση, συμμετοχή σε διαγωνισμούς, ή να διαβάσεις κάποιον οδηγό για το πώς να γράψεις το καλύτερο μυθιστόρημα ever, όλα υπάρχουν εκεί!
Όλες αυτές οι δυνατότητες παρέχονται ακόμη και εκτός σύνδεσης!
Ακόμη υπάρχουν clubs ανάγνωσης για όλα τα γούστα, οι ιστορίες είναι ταξινομημένες ανά κατηγορία και οι άνθρωποι που έχω γνωρίσει μέχρι στιγμής στην πλατφόρμα είναι όλοι ευγενικοί και βοηθούν σε ότι μπορεί κάποιος να χρειαστεί από εξώφυλλο μέχρι επιμέλεια και διόρθωση της ιστορίας!
Τι άλλο να ζητήσει κανείς;
Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτό το site ρωτήστε με ή επισκεφθείτε το, εδώ!
Αυτή ήταν μια μικρή γνωριμία με το Wattpad.

Λίγο πριν την εκπνοή του 2021 η ομάδα μας αποφάσισε να ξεκινήσει τα άρθρα! Το πρώτο μας θέμα αφορά την αγαπημένη μας εφαρμογή διότι παρόλο που οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζεται ήδη τι είναι, έχουμε παρατηρήσει ότι οι συμμετοχές στους διαγωνισμούς διηγημάτων που δημιουργούμε, δεν προέρχονται μόνο από τους κόλπους της εφαρμογής. Άρα είναι αρκετά πιθανό κάποιος να μην γνωρίζει τι είναι το Wattpad.

Με δυο λόγια, το Wattpad είναι μία εφαρμογή ανάγνωσης και συγγραφής όπου ο καθένας μπορεί να βρει ιστορίες για όλα τα γούστα και για όλες τις ηλικίες.

Σε περιμένουμε να μας ακολουθήσεις :