Βραβεία Tell Your Story (TYS) 2019

Για 4η συνεχόμενη χρονιά τα Βραβεία TYS 2019 διεξάγονται με ολοκληρωμένες κυρίως ιστορίες μέσα από την εφαρμογή Wattpad. Οι συμμετοχές και αυτή την χρονιά ήταν πολλές και το επίπεδο τους υψηλό! Με μεγάλη μας χαρά ανακαλύψαμε ότι ο αριθμός των διηγημάτων έχει αυξηθεί δραστικά σε σχέση με προηγούμενες χρονιές και δεν σας κρύβουμε ότι θεωρούμε ότι συμβάλλαμε κι εμείς σε αυτό. Διαβάσαμε για φρικτά εγκλήματα, μεγάλους έρωτες, επικές περιπέτειες και πολλά ακόμη. Σύντομα θα ανακοινωθούν οι ιστορίες που μας τράβηξαν περισσότερο την προσοχή και ευχόμαστε να βρουν εκδοτική στέγη το συντομότερο, ώστε να τα ανακαλύψουν περισσότεροι αναγνώστες.

TYS 2019 με αριθμούς...

0
Συμμετοχές
0
Βραβεία

Οι συμμετοχές

Διηγήματα

Φαντασία & Μεταφυσικό

Περιπέτεια & Εφηβικό

Ρομαντικά

Οι νικητές

Εδώ θα αναρτηθούν σύντομα τα ονόματα και τα εξώφυλλα των ιστοριών που με την μοναδική γραφή, πλοκή ή προσωπικό στυλ ξεχώρισαν στα μάτια των κριτών και αναγνωστών του διαγωνισμού.

Το βραβείο

Για πρώτη φορά θα υπάρξει φυσικό βραβείο που θα φιλοτεχνηθεί από την καλλιτέχνιδα Κατερίνα Κάππα.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.