Είσαι συγγραφέας;

Είσαι book reviewer;

Είσαι καλλιτέχνης;

Είσαι αναγνώστης;

Όποιος κι αν είσαι… Σε χρειαζόμαστε!

Ειδικότερα…

Συγγραφέας : αν έχεις εκδόσει το έργο σου (είτε μόνος σου είτε με εκδοτικό) εμείς μπορούμε να προωθήσουμε το έργο σου στο κοινό μας. Επίσης, μπορείς να συμμετέχεις στις ανθολογίες μας είτε με κάποιο προσωπικό σου διήγημα είτε με κάποια συνεργασία που θα σου προτείνουμε.

Book Reviewer : σου αρέσει να διαβάζεις ότι πέσει στα χέρια σου και να γράφεις για αυτό; Είσαι έτοιμος/η να πας ένα βήμα πιο κάτω; Τότε μπορείς να ενταχθείς σε μία έμπειρη ομάδα και ίσως να επιλέγεις κι εσύ ποιες ιστορίες θα μπαίνουν στις συλλογές μας.

Καλλιτέχνης : λένε ότι μία εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις. Πες μας την δική σου ιστορία δημιουργώντας εξώφυλλα, εικόνες, χειροτεχνίες, βίντεο, γραφικά κι ότι άλλο μπορείς να σκεφτείς. 

Αναγνώστης : σου αρέσει απλά να διαβάζεις; Στην ομάδα μας θα βρεις άπειρες ιστορίες! Επίσης, να ξέρεις ότι είσαι εν δυνάμει συγγραφέας (αφού οι διαγωνισμοί μας απευθύνονται και σε αρχάριους) και σχολιαστής (σίγουρα έχεις γνώμη για αυτό που διαβάζεις γιατί να μην την γράψεις και να βοηθήσεις τον συγγραφέα με τα σχόλια σου;).

Επικοινώνησε μαζί μας