Διαγωνισμός διηγήματος "It Rains Love"

18ος διαγωνισμός διηγήματος

#Love20

love2o

Ο καλύτερος μήνας του χρόνου έρχεται! Ο Φεβρουάριος είναι ο παραδοσιακός μήνας του έρωτα για αυτό εμείς, κάθε χρόνο σας καλούμε να γιορτάσουμε μαζί τον έρωτα, την αγάπη και τον πόθο μέσα από διαφορετικά και πρωτότυπα θέματα συγγραφής.

  • Το 2016, όταν ακόμη λεγόμασταν Greek Wattys, δημιουργήσαμε τον διαγωνισμό Mini Greek Wattys (MGW) Love Edition. Τα θέματα για τα οποία καλέσαμε τους συμμετέχοντες να γράψουν μία μικρή ιστορία ήταν 5. Άγνωστοι στην ίδια πόλη, Μου είχες τάξει μια εκδρομή, Φίλησα τον εφιάλτη μου, Έρωτας από χαρτί και μελάνι, Ντο, Ρε,Μι κι ένα φιλί .
  • Το 2017, το θέμα μας ήταν Love Letters αλλά ταυτόχρονα συμμετείχαμε και στο θέμα της ομάδας “Συγγραφείς του Wattpad”, “I hate Valentine’s day”.
  • Το 2018, υπήρξε ένα επίκαιρο θέμα “‘Ερωτας μέσω social media”.
  • To 2019, ζητήσαμε κάτι πιο πικάντικο και το θέμα ήταν “Το ασανσέρ”.

Φέτος, θα κάνουμε ξανά κάτι καινούργιο!

 

Επειδή το 2020 θα είναι η χρονιά μας και οι συλλογές που έχουν προκύψει από όλους  τους διαγωνισμούς μας θα δουν το δρόμο της έκδοσης, θέλουμε να σας δώσουμε κάτι ακόμη. Φέτος δεν θα έχουμε καινούργιο θέμα! Ναι καλά διαβάσατε. Δεν θα έχουμε καινούργιο θέμα αλλά θα ανοίξουμε όλα τα παλιά!

Γιατί;

Γιατί και εμείς και εσείς τα αγαπήσαμε και θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε όποιον δεν πρόλαβε να γράψει ή δεν μας ήξερε τότε, να μας στείλει το κείμενο του και να έχει την ευκαιρία να μπει στην συλλογή!!!

Τα Θέματα

*Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα θέματα, πάτα εδώ!

Τρόπος Συμμετοχής

Προσοχή: Το διήγημα πρέπει να είναι συνημμένο σε αρχείο χωρίς το όνομα σου, το βιογραφικό σου σε ξεχωριστό αρχείο.

Πορεία Διαγωνισμού :
90%
Τα καλύτερα των προηγούμενων ετών