Διαγωνισμός Διηγήματος Xmas19

XmasTYS19

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης, της οικογένειας.. η γιορτή στην οποία όλοι οι συγγενείς και φίλοι μαζεύονται συνήθως σε ένα σπίτι και γιορτάζουν, ανταλλάσουν δώρα και ευχές. Ο καθένας εύχεται για τον εαυτό του αυτό που επιθυμεί περισσότερο αλλά και οι άλλοι εύχονται για εμάς κάτι που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ή να ελέγξουμε.

Τι θα γινόταν όμως, αν αυτή τη φορά, κάποιος, κάπου, ευχόταν κάτι, πάνω σε μια στιγμή αδυναμίας, το οποίο υπό κανονικές συνθήκες δεν θα ευχόταν; Τι θα συμβεί, αν αυτή η ευχή του γίνει τελικά πραγματικότητα;

To Θέμα

Θέλουμε να διαβάσουμε τις δικές σας παράδοξες, τρομαχτικές, ασυνήθιστες ιστορίες με θέμα τις χριστουγεννιάτικες ευχές, στις οποίες…κάτι δεν πήγε καλά!

Τρόπος Συμμετοχής
Πορεία Διαγωνισμού :
100%
Τα αποτελέσματα
  • Τα Διηγήματα που διακρίθηκαν, συμπεριλήφθηκαν στο αντίστοιχο E-book, με τίτλο Πρόσεχε τι Εύχεσαι – Wish Upon a Star. Μπορείς τώρα να το προμηθευτείς από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα!


Από τα διηγήματα ξεχώρισαν επίσης τα εξής δύο που δεν συμπεριλήφθηκαν στη συλλογή καθώς δεν περιείχαν το κύριο θέμα που ήταν η Ευχή:

  • Μέσα στην καρδιά των ΧριστουγέννωνΕυάγγελος Γιατρούτσικος Πράττος
  • Άρωμα ευλάβειαςΣταμάτης Μπεκιάρης
Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή και την αγάπη που δείχνετε στους διαγωνισμούς και στις δράσεις μας! Συνεχίστε να εκφράζεστε μέσα από την συγγραφή και σύντομα θα έρθουν κι άλλοι διαγωνισμοί!
tys symbol
Tell Your Story Greece
team message

Ακολουθήστε μας στα social media

christmas-carol-singers-choir